Για την καλύτερη περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την ενεργοποίηση των cookies στην συσκευή σας  σύμφωνα με την πολιτική μας περί προσωπικών δεδομένων.
Υπεύθυνος Δεδομένων Δανιάς Αθανάσιος

+30 693 2366309 Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο

 Ασφάλεια
Επιχειρήσεων

 

Ένας επιχειρηματίας γνωρίζει μόνο τις δυσκολίες που συνάντησε για να στήσει και να λειτορυγήσει την επιχείρησή του. Ατελείωτες ώρες δουλειάς, μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, γεμάτες άγχος και ένταση συνθέτουν την καθημερινότητα του μέσου έλληνα επιχειρηματία. Και αν συμβεί κάποιο απρόοπτο; Μια καταστροφή;Μια κλοπή;Ένα ατύχημα;Κάποια απότομη αύξηση στις τιμές των προϊόντων που προμηθεύεται;Κάποια δραματική αλλαγή της τεχνολογίας που τον βγάζει εκτός αγοράς;Κάποια δολιοφθορά από πρώην ή νυν υπάλληλο; Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι μπορούν να διαλύσουν τον κόπο μιας ζωής. Ο μόνος τρόπος να προστατευθείτε είναι η ασφάλιση της επιχείρισής σας από τους ενδεχόμενους κινδύνους που παραμονεύουν.

Το πλήθος των ασφαλιστικών πακέτων που κυκλοφορεί στην αγορά, σου υπαγορεύει να απευθυνθείς σε έμπειρους επαγγελματίες του χώρου των ασφαλειών για να σε καθοδηγήσει στην απόφασή σου. Δεν θέλεις να αγοράσεις μια πολιτική ασφάλειας που δεν σε καλύπτει πλήρως ή σε υπερκαλύπτει και δημιουργεί περιττό οικονομικό βάρος. Μια βόλτα στα γραφεία της danias insurance θα σου προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να πάρεις τη σωστή απόφαση για την ασφάλεια της επιχείρησής σου. Η κατανόηση των αναγκών της επιχείρησής σου και τα οικονομικά σου μέσα, είναι οι βασικοί παράγοντες που θα ξεχωρίσουν τα ασφαλιστικά πακέτα που ταιριάζουν σε εσένα. 

Τύποι Κάλυψης

Η ασφαλιστική προστασία της επιχείρησής σου είναι πολύ σημαντική για εσένα. Όταν αγοράζουμε ένα ασφαλιστικό πακέτο, ουσιαστικά αγοράζουμε μια πολιτική. Η πολιτική εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το το εύρος της κάλυψης που θες και πόσα χρήματα θες να ξοδέψεις. Υπάρχουν διάφοροι τύποι κάλυψης τους οποίους μπορείς να επιλέξεις για να αγοράσεις στο πακέτο σου. Υπάρχει περίπτωση να ζητήσεις κάποια ασφάλιση που δεν υπάρχει αλλά την χρειάζεσαι εσύ. Η danias insurance αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με την ασφαλιστική εταιρία για να την πείσει να βγει το αντίστοιχο πακέτο και να διαπραγματευτεί για να επιτύχεις καλύτερη τιμή στο πακέτο σου. Παρακάτω δίνονται ενδεικτικά διάφοροι τύποι ασφαλιστικών καλύψεων για μια επιχείρηση.

 • Πυρκαγιά - Καλύπτει την επιχείρησή σας σε περίπτωση πυρκαγιάς, είτε οφείλεται σε αμέλεια είτε σε τυχαίο γεγονός, και σας αποζημιώνει για όλες τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν από αυτή και κατά την προσπάθεια κατάσβεσής της.
 • Φυσικά Φαινόμενα - Αρκετές φορές, τα καιρικά φαινόμενα είναι αιτίες ζημιάς ή προβλημάτων λειτουργίας σε κτίρια και επιχειρήσεις. Πλημμύρες, θύελλες, καταιγίδες, χαλάζι, παγετός, χιόνι, μπορούν μόνο προσωρινά να δημιουργήσουν εμπόδια στην επιχείρησή σας.
 • Νερό - Σας καλύπτει για κάθε ζημιά που μπορεί να προκληθεί από διαρροή, διάρρηξη ή υπερχείλιση δεξαμενών, σωληνώσεων, εγκαταστάσεων ύδρευσης, θέρμανσης ή κλιματισμού, αποχέτευσης και γενικά αποχετευτικού δικτύου. 
 • Πρόσκρουση ή πτώση αντικειμένων - Καλύπτει από ατυχήματα που ενδεχόμενα να ακούγονται σαν παράδοξα, τα οποία όμως αν συμβούν έχουν οικονομικές συνέπειες, όπως πρόσκρουση οχήματος, πτώση αεροσκάφους ή και άλλων αντικειμένων (δένδρων ή κλαδιών, στύλων, εναέριων καλωδίων παρόχων τηλεφωνίας ή ηλεκτρισμού κ.α.)
 • Αλλοίωση Εμπορευμάτων / Πρώτων Υλών - Σας καλύπτει σε περίπτωση που προκληθεί αλλοίωση των εμπορευμάτων ή των πρώτων υλών, που βρίσκονται εντός ψυγείων, λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος, όπως και σε περίπτωση που οποιαδήποτε αλλοίωση προκληθεί από άλλη αιτία.
 • Κλοπή / Ληστεία - Αποζημιώνει αμέσως για κλοπή μετά από διάρρηξη, καθώς και για ζημιές στην οικοδομή ή/και στο περιεχόμενό της κατά την απόπειρα κλοπής.
 • Ζημιογόνες ενέργειες Τρίτων -  Ζημιές που οφείλονται σε διατάραξη της δημόσιας τάξης, σε τρομοκρατικές και κακόβουλες ενέργειες
 • Θραύση Υαλοπινάκων / Καθρεφτών - Καλύπτει το κόστος αντικατάστασης των εξωτερικών ή εσωτερικών υαλοπινάκων ή των καθρεφτών που έχουν καταστραφεί από τυχαία θραύση και αποτελούν μέρος της ασφαλισμένης περιουσίας.
 • Απώλεια Ενοικίων -  Σε περίπτωση που εξ αιτίας κάποιου ασφαλισμένου κινδύνου, δεν είναι δυνατή η διάθεση του επαγγελματικού σας χώρου προς ενοικίαση, η Generali καταβάλλει το ποσό που αντιστοιχεί στο ενοίκιο για χρονικό διάστημα 6 μηνών. Αν, σε περίπτωση ζημιάς, είναι αναγκαία η προσωρινή μεταστέγαση της επιχείρησής σας σε άλλο χώρο, σας καταβάλλει αποζημίωση για το διάστημα αυτό
 • Απώλεια Χρημάτων, Επιταγών, Γραμματείων - Σας καλύπτει και σε περιπτώσεις απώλειας χρημάτων ή αξιογράφων
 • Επίδομα μη λειτουργίας - Σας καλύπτει όχι μόνο από κάθε ζημιά ή φθορά αλλά και από τις πιθανές συνέπειές τους. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το ποσό του επιδόματος που επιθυμείτε, για κάθε μέρα που η επιχείρησή σας αδυνατεί να λειτουργήσει
 • Αστική Ευθύνη - Σας καλύπτει στην περίπτωση που υποχρεούστε να καταβάλετε οικονομική αποζημίωση προς τρίτους ζημιωθέντες, συμπεριλαμβανομένων δικαστικών εξόδων και τόκων.
 • Αμοιβές αρχιτεκτόνων/μηχανικών - Κάλυψη για περιπτώσεις που η αποκατάσταση ζημιών στο κτίριο προϋποθέτει έξοδα έκδοσης αδειών οικοδόμησης ή αμοιβές αρχιτεκτόνων / μηχανικών. Οι σχετικές δαπάνες καλύπτονται άμεσα.
 • Σεισμός - Κάλυψη ζημιών από σεισμούς.
 • Καθίζηση / Ολίσθηση - Κάλυψη ζημιών από καθίζηση ή ολίσθηση.
 • Ασφάλιση Εργαζομένων -  Κάλυψη των εργαζομένων σε περίπτωση απώλειας ζωής ή μόνιμης ανικανότητας από ατύχημα.

Πολλές πολιτικές ασφάλισης συνδυάζουν κάποιους από τους παραπάνω τύπους κάλυψης. Η danias insurance σε βοηθάει να επιλέξεις τον συνδυασμό πακέτων που θα σε καλύψει για όσο το δυνατόν περισσότερες περιπτώσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος. Επίσης πολλές εταιρίες προσφέρουν εκπτώσεις στην τιμή των πακέτων όταν συνδυάζονται περισσότερες από μια καλύψεις μαζί. H danias insurance μπορεί να αναλάβει την διαπραγμάτευση του τελικού ποσού που θα κληθείς να πληρώνεις για να έχεις τον συνδυασμό των καλύψεων που θες.

Επισκεφθείτε τώρα τη danias insurance για να μάθετε τα πάντα γύρω από θέματα ασφαλίσεων επιχείρησης, για να επιλέξετε την κατάλληλη ασφαλιστική πολιτική για εσάς, στην καλύτερη δυνατή τιμή.