Για την καλύτερη περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την ενεργοποίηση των cookies στην συσκευή σας  σύμφωνα με την πολιτική μας περί προσωπικών δεδομένων.
Υπεύθυνος Δεδομένων Δανιάς Αθανάσιος

+30 693 2366309 Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο

Ερώτηση. Τί ασφάλιση χρειάζομαι για την επιχείρησή μου;

Χρειάζεσαι καλύψεις που να προστατεύουν την επιχείρηση σου από ανεπιθύμητους κινδύνους, όπως πλημμύρα ή πυρκαγιά. Ανάλογα με την αξία του εξοπλισμού της επιχείρησης μπορεί να χρειάζεται κάλυψη για κλοπή ή βανδαλισμό. Αν έχεις εργαζόμενους μπορεί να τους ασφαλίσεις για κάποιο ενδεχόμενο εργατικό ατύχημα. Επίσης μπορείς να επιλέξεις καλύψεις σε ενδεχόμενη κακόβουλη ενέργεια του προσωπικού σου.Αν η επιχείρηση είναι μεταφοράς αγαθών πρέπει να αγοράσεις κάλυψη για διαμετακομιζόμενα προϊόντα. 

Ερώτηση. Μπορώ να ασφαλίσω την υποδομή της επιχείρησής μου;

Σε περιπτώσεις επιχειρήσεων με μεγάλη αξία κτιριακών εγκαταστάσεων ή εγκαταστάσεων σε περιοχές ενδεχόμενου ή μεγάλου κινδύνου είναι απαραίτητη μια ασφάλιση της κτιριακής υποδομής. Σε συνεργασία μαζί σας, καθορίζουμε τους ενδεχόμενους κινδύνους και την αξία της υποδομής και προτείνουμε το κατάλληλο πακέτο για την επιχείρησή σου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην αγοραστεί πολιτική με χαμηλότερη της αξίας κάλυψη ή πολιτική που να περιλαμβάνει περιττές καλύψεις που ανεβάζουν το κόστος.

Ερώτηση. Στο κατάστημα που νοικιάζω έχουν γίνει διάφορες κατασκευές. Μπορώ να τις ασφαλίσω;

Μπορείς να επιλέξεις πολιτική που να καλύπτει ενδεχόμενες βελτιώσεις της κτιριακής υποδομής (όπως ψευδοροφές, ράφια, ειδικούς χώρους κλπ), ανακατασκευές ή προσθαφαιρέσεις.

Ερώτηση. Τι πρέπει να προσέχουμε σε ένα βασικό Ασφαλιστήριο Περιουσίας;

Κάθε δύο με τρία χρόνια πρέπει σε συνεργασία του Ασφαλιζομένου και του Ασφαλιστικού Συμβούλου να γίνεται αναπροσαρμογή των ασφαλιζόμενων κεφαλαίων ώστε αυτά να προσεγγίζουν τις πραγματικές αξίες αντικατάστασης, αλλιώς προκύπτει το φαινόμενο της μη πλήρους ασφάλισης. Σε ειδικές σημαντικές αλλαγές στα δεδομένα της Επιχείρησης (επεκτάσεις, συγχωνεύσεις κλπ) ίσως είναι απαραίτητη η συνδρομή Πραγματογνώμονα – Εκτιμητή αξιών.