Για την καλύτερη περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την ενεργοποίηση των cookies στην συσκευή σας  σύμφωνα με την πολιτική μας περί προσωπικών δεδομένων.
Υπεύθυνος Δεδομένων Δανιάς Αθανάσιος

+30 693 2366309 Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο

Διάλεξε έναν τρόπο πληρωμής που να ταιριάζει σε εσένα

Ο τρόπος με τον οποίο θα πληρώσεις τα ασφάλιστρά σου εξαρτάται από τον τρόπο ζωής σου και απ' τους τρόπους πληρωμής που σου προσφέρει η ασφαλιστική εταιρεία, της οποίας θα αγοράσεις την πολιτική ασφάλειας. 

Αν επιζητάς την προσωπική επαφή ο καλύτερος τρόπος είναι μια επίσκεψη στα γραφεία μας. Όσο καλή αναζήτηση ασφαλιστικού πακέτου και να έχεις κάνει από μόνος σου, δεν συγκρίνεται με τις επιλογές που θα σου δώσει το γραφείο μας. Η επαγγελματική προσέγγιση που ακολουθούμε για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σου, μας οδηγεί με βεβαιότητα στην καλύτερη λύση για σένα. Στηρίζουμε τους ανθρώπους μας στη διαδικασία λήψης απόφασης επιλογής ασφαλιστικής πολιτικής, με συνέπεια και εγγυόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πακέτο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και σέβεται τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να αφιερώσεις χρόνο για να μας επισκεφθείς, υπάρχει η δυνατότητα απευθείας πληρωμής σε λογαριασμό τραπέζης, είτε καταθέτοντας αυτοπροσώπως τα χρήματα είτε χρησιμοποιώντας υπηρεσίες e-banking που προσφέρουν πολλές τράπεζες. Πριν και μετά την κατάθεση χρημάτων το γραφείο μας θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί σου, για να είσαι σίγουρος ότι η πληρωμή σου έχει γίνει και για να σου αποσταλλούν ταχυδρομικώς τα ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Πάντα δίπλα σου

Η προσωπική επαφή με τον ασφαλιστή σου είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχεις τις ασφαλιστικές υπηρεσίες που θες και στη σωστή τιμή. Συζητώντας μαζί μας, μπορούμε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σου και να προτείνουμε την καλύτερη ασφαλιστική πολιτική για εσένα. Συχνό είναι το φαινόμενο, της αγοράς επικαλυπτόμενων ασφαλιστικών πακέτων, που αυξάνουν αχρείαστα το κόστος στον ασφαλισμένο. Επίσης η επιλογή ανεπίκαιρων ασφαλιστικών πακέτων, ενώ έχουν βγει στο μεταξύ καλύτερα και φθηνότερα, είναι ακόμη ένας λόγος για να συζητήσεις μαζί μας. 

Εκτός της προσωπικής επαφής στα γραφεία μας, η danias insurance είναι πάντα κοντά σου, με συνεχή επικοινωνία για τυχόν νέα ασφαλιστικά πακέτα ή για μείωση των ασφαλίστρων σου. Λαμβάνουμε συνεχή ενημέρωση για τα ασφαλιστικά πακέτα των πελατών μας και τους ενημερώνουμε άμεσα για τυχόν αλλαγές στα πακέτα τους, προσθαφαιρέσεις καλύψεων ή ελαφρύνσεις στις χρεώσεις.

Γιατί να πληρώσεις ηλεκτρονικά;

Εκτός του παραδοσιακού τρόπου πληρωμής των ασφαλιστικών πακέτων στο γραφείο μας, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε ηλεκτρονικά μέσω λογαριασμού τραπέζης τα ασφάλιστρά σας και να σας αποσταλλεί ταχυδρομικώς το απόκομμα της απόδειξης πληρωμής μαζί με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Δεδομένης της εύκολης καθημερινής και 24ωρης πρόσβασης, η ηλεκτρονική πληρωμή θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή σου...

Βρες Απαντήσεις για τις Χρεώσεις σου

Με μια απλή διαδικασία μπορείς να ενημερώνεσαι συνεχώς από το site μας για το ιστορικό των χρεώσεων σου, τα πακέτα σου, νέες προσφορές και υπόλοιπα χρεώσεων.

Δημιούργησε λογαριασμό στο site της Danias Insurance και μείνε πάντα ενημερωμένος...