Για την καλύτερη περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την ενεργοποίηση των cookies στην συσκευή σας  σύμφωνα με την πολιτική μας περί προσωπικών δεδομένων.
Υπεύθυνος Δεδομένων Δανιάς Αθανάσιος

+30 693 2366309 Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο

Ερώτηση. Μπορώ να αναζητήσω κάλυψη για νομική προστασία για μέλη της οικογένειάς μου;

Ορισμένες πολιτικές περιλαμβάνουν καλύψεις για νομική προστασία μελών της οικογένειάς σου. Ανάλογα με το ποσό που θες να διαθέσεις αγοράζεις και ανάλογες καλύψεις. Σε περίπτωση νομικής διαδικασίας η ασφάλεια μπορεί να περιλαμβάνει νομική προστασία Αποζημιώσεων, ποινική νομική προστασία, Ννομική προστασία για εργατοϋπαλληλικές διαφορές ή ακόμη και νομική προστασία συμβάσεων.

Ερώτηση. Μπορώ να προστατευτώ από προβλήματα με το σκάφος μου;

Υπάρχουν πακέτα που μπορεί να παράσχουν κάλυψη σε περίπτωση που ο κάτοχος του σκάφους, ο εκάστοτε skipper και οι επιβαίνοντες του σκάφους χρειαστεί να διεκδικήσουν ή να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους. Διατίθενται ασφαλιστικά ποσά για κάθε ασφαλιστική περίπτωση, προκειμένου να πληρωθούν τα δικαστικά έξοδα και οι αμοιβές δικηγόρων.

Ερώτηση. Υπάρχει ασφάλιση για νομική προστασία έναντι ποινικών αδικημάτων;

Υπάρχουν ασφαλιστικά πακέτα που καλύπτουν περιπτώσεις υπεράσπισης σε ποινικά δικαστήρια, σε περιπτώσεις τραυματισμού ή θανάτωσης απο αμέλεια ή παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. Τα πακέτα συνήθως καλύπτουν αμοιβές δικηγόρου που επιλέγεται ελεύθερα για το χειρισμό της υπόθεσης, εφόσον κατοικεί στην έδρα του αρμόδιου δικαστηρίου, δικαστικά έξοδα και τέλη, νόμιμες αποζημιώσεις μαρτύρων, πραγματογνωμόνων και έξοδα πολιτικής αγωγής.

Ερώτηση. Μπορώ να έχω ασφάλεια νομικής προστασίας στην επιχείρησή μου;

Πολλές ασφαλιστικές εταιρίες παρέχουν πακέτα ασφαλιστικής κάλυψης για νομική προστασία επιχειρήσεων. Αν θέλετε να έχετε κάλυψη για νομική προστασία αποζημιώσεων, ποινική νομική προστασία, νομική προστασία για εργατοϋπαλληλικές διαφορές, νομική προστασία συμβάσεων κλπ, πρέπει να αγοράσετε πολιτική ασφάλειας που να περιλαμβάνει αυτές τις καλύψεις.