Για την καλύτερη περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την ενεργοποίηση των cookies στην συσκευή σας  σύμφωνα με την πολιτική μας περί προσωπικών δεδομένων.
Υπεύθυνος Δεδομένων Δανιάς Αθανάσιος

+30 693 2366309 Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΠΩΛΗΣΕΩΝ  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ danias INSURANCE

Ο Θανάσης Δανιάς γεννήθηκε στο TORONTO, CANADA. Είναι πατέρας 3 παιδιών. Είναι ιδιωτικός ασφαλιστής και κάτοχος βεβαιώσεων επιτυχούς διεξαγωγής εξετάσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης ως Διαμεσολαβητής και Συντονιστής στην Ιδιωτική Ασφάλιση. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διαμεσολαβούντων και συντονιστών στην ιδιωτική ασφάλιση.

Εργάζεται από το 1987 στον ιδιωτικό τομέα, διαγράφοντας μια πορεία επιτυχιών από πολλά και διαφορετικά πόστα.

Από το 1987 έως το 2002 εργάστηκε ως επιτελικό μέλος μεγάλης ιδιωτικής εταιρίας περνώντας από το πόστο του Υπευθύνου Διαχείρισης Προσωπικού και από τη θέση του Υπευθύνου του Τμήματος marketing και προώθησης προϊόντων.

Μετά από 15 χρόνια επαγγελματικής καταξίωσης περνάει στον τομέα της ασφάλισης και συνεργάζεται με την Αγροτική Ασφαλιστική. Αρμοδιότητες του είναι η παραγωγή ασφαλειών ζωής και χρηματοοικονομικών προϊόντων. Ανακηρύσσεται 8ος ασφαλιστικός σύμβουλος στη χώρα για τα έτη 2003 και 2004 ενώ είναι Πρώτος ασφαλιστικός σύμβουλος στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος του κυρίου Παπαχρήστου Χρ. για τα έτη 2002, 2003 και 2004. Ορίζεται ως Υπεύθυνος διαχείρησης ομαδικού ασφαλιστηρίου Συμβολαίου υπαλλήλων ΟΤΕ στην Κεφαλονιά και Ιθάκη και Υπεύθυνος Ασφαλιστικών Εργασιών σε υποκαταστήματα τραπεζών Κεφαλονιάς. Μεγάλη επιτυχία υπήρξε η αύξηση των προσωπικών πωλήσεων με αποτέλεσμα το γραφείο Αγρινίου της επιχείρησης να ανέβει από τη 32η θέση το 2002 στην 3η το 2003. Το γεγονός αυτό οδήγησε στο βραβείο υψηλότερων πωλήσεων, από την εταιρία, για το έτος 2003. Συνέπεια της επιτυχημένης πορείας υπήρξε η προαγωγή σε θέση Assistant Unit Manager.

To 2005 μεταπηδά στην ασφαλιστική εταιρία Φοίνιξ - Metrolife - Εμπορική και αναλαμβάνει τη θέση του Unit Manager. Συνεχίζοντας με κεκτημένη ταχύτητα, ανακηρύσσεται 7ος ασφαλιστικός σύμβουλος σε πανελλαδικό επίπεδο για το έτος 2004, ενώ την ίδια περίοδο συνεχίζει να είναι Πρώτος ασφαλιστικός σύμβουλος στην περιφέρεια του κου Παπαχρήστου Χρήστου. Βραβεύεται από την εταιρία για τις σαιζόν 2003-2004 σαν ο ασφαλιστής με τις υψηλότερες πωλήσεις, οργανώνοντας παράλληλα, σεμινάριο για νέους Ασφαλιστικούς Συμβούλους με αντικείμενο την αύξηση της απόδοσης πωλήσεων.

Επιζητώντας την ανανέωση σε επαγγελματικό επίπεδο και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του, ιδρύει το 2005 στο Αγρίνιο το γραφείο πωλήσεων ασφαλιστικών προϊόντων Danso Insurance ΟΕ. Είναι Υπεύθυνος ανάπτυξης και διαχείρισης του γραφείου ενώ συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς και ασφαλιστικούς ομίλους της χώρας. Οργανώνει σεμινάρια εκπαίδευσης για νέους ασφαλιστές και παράλληλα διατηρεί τη θέση του Manager της ασφαλιστικής εταιρίας Groupama Φοίνιξ στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο.