Για την καλύτερη περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την ενεργοποίηση των cookies στην συσκευή σας  σύμφωνα με την πολιτική μας περί προσωπικών δεδομένων.
Υπεύθυνος Δεδομένων Δανιάς Αθανάσιος

+30 693 2366309 Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο


Νομική
 
Προστασία

Η ανάγκη για νομική προστασία μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου. Λόγω της απρόοπτης φύσης και της απροσδιόριστης διάρκειας μιας δικαστικής διαμάχης, μπορεί να χρειαστούν πολλά χρήματα για τα δικαστικά έξοδα και για τις αμοιβές των δικηγόρων. Πρέπει να είστε προετοιμασμένος ανά πάσα στιγμή για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ιδιαίτερα αν αντιμετωπίζετε κάποια επικίνδυνη κατηγορία και κινδυνεύουν η ελευθερία σας ή τα περιουσιακά σας στοιχεία. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν τα ασφαλιστικά προϊόντα νομικής προστασίας. Σε προστατεύουν από τον βραχνά των δικαστικών/δικηγορικών εξόδων καθ' όλη τη διάρκεια μιας δικαστικής διαμάχης.

Το πλήθος των ασφαλιστικών πακέτων που κυκλοφορεί στην αγορά, σου υπαγορεύει να απευθυνθείς σε έμπειρους επαγγελματίες του χώρου των ασφαλειών για να σε καθοδηγήσει στην απόφασή σου. Δεν θέλεις να αγοράσεις μια πολιτική ασφάλειας που δεν σε καλύπτει πλήρως ή σε υπερκαλύπτει και δημιουργεί περιττό οικονομικό βάρος. Μια βόλτα στα γραφεία της danias insurance θα σου προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να πάρεις τη σωστή απόφαση για την ασφάλεια νομικής προστασίας. Η κατανόηση των προσωπικών σου αναγκών, ο τρόπος ζωής και τα οικονομικά σου μέσα, είναι οι βασικοί παράγοντες που θα ξεχωρίσουν τα ασφαλιστικά πακέτα που ταιριάζουν σε εσένα. 

 

Τύποι Κάλυψης

 

Η ασφαλιστική προστασία νομικής προστασίας είναι πολύ σημαντική για εσένα. Όταν αγοράζουμε ένα ασφαλιστικό πακέτο, ουσιαστικά αγοράζουμε μια πολιτική. Η πολιτική εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το το εύρος της κάλυψης που θες και πόσα χρήματα θες να ξοδέψεις. Υπάρχουν διάφοροι τύποι κάλυψης τους οποίους μπορείς να επιλέξεις για να αγοράσεις στο πακέτο σου. Υπάρχει περίπτωση να ζητήσεις κάποια ασφάλιση που δεν υπάρχει αλλά την χρειάζεσαι εσύ. Η danias insurance αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με την ασφαλιστική εταιρία για να την πείσει να βγει το αντίστοιχο πακέτο και να διαπραγματευτεί για να επιτύχεις καλύτερη τιμή στο πακέτο σου. Παρακάτω δίνονται ενδεικτικά διάφοροι τύποι ασφαλιστικών καλύψεων νομικής προστασίας.

  • Νομική Προστασία Οχημάτων & Οδηγού - Ολοκληρώνει το υποχρεωτικό ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης έναντι τρίτων & εξασφαλίζει τον ίδιο τον ιδιοκτήτη ή οδηγό του οχήματος, να διεκδικεί τα έννομα δικαιώματα του, χωρίς καμιά απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
  • Νομική Προστασία Επαγγελματικών Οχημάτων -  Πρόκειται για παρόμοια κάλυψη με αυτή του ιδιοκτήτη/οδηγού οχήματος αλλά εμπλουτισμένη με συμπληρωματικές ειδικές καλύψεις για τις ανάγκες του ιδιοκτήτη ή οδηγού επαγγελματικού οχήματος, όπως φορτηγά, ταξί, λεωφορία, κλπ.
  • Νομική Προστασία Οικογενείας - Παρέχει στον ασφαλισμένο και στην οικογένεια του εκτός των άλλων, εξασφάλιση στην ιδιωτική του ζωή αλλά και στην επαγγελματική με την ιδιότητά του σαν εργαζομένου με σχέση εξαρτημένης εργασίας.
  • Νομική Προστασία Ακινήτου & Εκμίσθωσης Νομική Προστασία στους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, καταστημάτων και οικοπέδων για την επίλυση διαφορών, μεταξύ άλλων, με τους ενοικιαστές τους, που προέρχονται από αναπροσαρμογή ενοικίου, μη καταβολή ενοικίου, ζημιές στο διαμέρισμα ή στο κατάστημα, αγωγή εξώσεως κ.λ.π.
  • Νομική Προστασία Διαχείρισης Πολυκατοικίας - Εξασφαλίζεται ο διαχειριστής για θέματα που ανακύπτουν κατά την άσκηση των καθηκόντων του, για πράξεις, παραλήψεις ή παραβάσεις. Επίσης προστατεύονται και οι κοινόχρηστοι χώροι και τα κοινόχρηστα αγαθά.
  • Νομική Προστασία Επαγγελματιών - Προσφέρει νομική προστασία για αποζημιώσεις, ποινικά αδικήματα, εργατικές διαφορές, επαγγελματική στέγη, διαφορές με ασφαλιστικά ταμεία, νομικές συμβουλές, διαφορές από ασφαλιστήρια συμβόλαια της επιχείρησης κλπ
  • Νομική Προστασία Ενοχικών Συμβάσεων - Ολοκληρωμένη προστασία της επιχείρησής και επιπλέον δυνατότητα να διεκδικεί αποτελεσματικά τις αξιώσεις κατά των οφειλετών του.
  • Νομική Προστασία Σκαφών Αναψυχής - Παρέχει εκτός από την δυνατότητα ποινικής υπεράσπισης για κατηγορίες που απορρέουν από την λειτουργία του σκάφους, όπως τραυματισμός λουόμενου, επικίνδυνη οδήγηση κοντά στην παραλία, έλλειψη σωστικών αλλά και την διεκδίκηση απαιτήσεων προς τρίτους που μπορεί να έχουν σχέση με την ιδιότητα τους ως ιδιοκτητών σκάφους αναψυχής.

 

Ανάλογα με το επάγγελμά σου υπάρχει πληθώρα πακέτων νομικής προστασίας. Αν δεν υπάρχει κάποιο πακέτο νομικής προστασίας για εσένα Η danias insurance αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με την ασφαλιστική εταιρία για να σου προσφέρει ένα πακέτο σύμφωνα με τις ανάγκες σου, ενώ θα διαπραγματευτεί με υπέυθυνο τρόπο για να μειώσει την τελική οικονομική σου επιβάρυνση.

 

Επισκεφθείτε τώρα τη danias insurance για να μάθετε τα πάντα γύρω από θέματα ασφαλίσεων νομικής προστασίας, για να επιλέξετε την κατάλληλη ασφαλιστική πολιτική για εσάς, στην καλύτερη δυνατή τιμή.